liten update och vårtider!

Jag går fortfarande runt i min vinterjacka.. det känns lite fel, så imorgon tänkte jag ta min jeansjacka! Har ju hänt en hel del sedan jag senast skrev något här, så därför tänkte jag göra en kort uppgradering. Jag har varit på smygpremiären av Hungerspelen med Hanna och Ida, som var helt awesome. Åh, skulle nog kunna se den igen alltså. Sen var jag med Josefine i lördags och i söndags övningskörde jag och åt en massa wienerbröd. Idag blev min lunch två bakelser och det var sååå gott :) Sen dansade jag Zumba ikväll också och det var riktigt gött!
Har varit väldigt dålig med både mobilkamera och vanlig kamera (och de jag tog i helgen är på andra datorn) så det får bli en veckogammal bild på dessa fina snödroppar.
Godnatt!

utsikten från ett kameraobjektiv

Tänkte bara visa hur otroligt fin solnedgången är här hemma. Den översta var från i söndags då jag verkligen var tvungen att springa ut, dock blev det inte lika fint som det var uppe vid asfaltsvägen. Den nedre är från idag. Inte för att såna här solnedgångar är ovanliga, men man måste passa på att ta kort också, det är otroligt fint. :)

touuurism

Just nu
sitter jag och pluggar turism. Vi har prov imorgon så kikar igenom det sista.
Himlen är helt rosa. Borde nog ta lite kort!
Imorgon är det körskola och utvecklingssamtal.
;*