läääääääääxor

Ja, rubriken säger väl allt? Har nästan gjort klart samhällskunskapsuppgiften (långt ord!) nu, det känns väldigt skönt för nu lägger jag ner tid på engelskan istället. Hoppas att det går rättså bra ändå på uppgiften, den är banne mig inte lätt. Men vi får väl se helt enkelt.

snökaos, västtrafik

lär behöva stå och vänta ett tag på bussen imorrn, det står till och med på deras hemsida att det är kraftiga förseningar, de kommer inte ens trafikera vissa ställen. jaja, blir nog bra ändå . ha det bäst. kraaaaam och godnatt! :)

Har tagit fram lite julpynt idag också som jag skrev i det andra inlägget. Jättemysigt! Imorgon ska jag till tandläkaren, inte lika mysigt ^^

1:a advent!

Insnöad! De har inte plogat på vår grusväg och antagligen inte på asfaltsvägen heller. Guuuuud va kul! eller inte.. Men men, det är vackert ute och snart ska jag ta fram adventsstakar och annat julpynt, inte allt dock. Det gillas!

Bilder från förra julen, mitt fönster är fortfarande fullt med växter och vet inte vart jag ska göra av dem..  och julgranen kommer inte komma upp på ett par veckor! Men åååh, vad jag vill julpynta.. (: