Min dag och uppdatering av bloggen

Lite skillnad i alla fall. Får sätta mig in mer i det här senare.. heh. Html koder och sånt.. men inte just nu, det får vänta lite känner jag.
 
Införskaffade såå snygga skor idag, jag älskar dem. Måste lägga upp en bild på dem, men har inga nu så det får komma senare. Jag har varit på stan hela dagen idag, kom hem runt åtta så mina ben var rätt slut. Jag har som sagt fått nya skor och så ett par blusar. Har också haft lilla uppkörningen som gick riktigt bra, tur det. Avslutade dagen med jordgubbar från landet som var riktigt söta och goda.
och lite somriga blombilder som avslut till det. Måste ut och fota snart igen!

Sista körlektionen..

Haft min sista körlektion idag. Gooosh. Men det gick rätt bra ändå, lite smådetaljer och planerande bara såå. Imorgon är det lilla uppkörningen, men själva stora uppkörningen dröjer länge till.. ska ändå bli skönt att få det avklarat i vilket fall och sen kunna satsa på uppkörning och teorin! :) Nu ska jag sova, rätt tidig uppstigning imorrn..

Man kan ju drömma i alla fall!

Har så många tankar och funderingar på vad jag ska göra med bloggen, jag hoppas att ni snart kommer se förändringar här, men när det gäller mig och att förverkliga det där är det lite svårt, speciellt när tekniken och jag inte kommer så bra överens..