this time I aint leaving without you

Och så var man ju iväg på cruising i Mariestad då! Med Josse och våra familjer. Det var kul! (: Josse; du får lägga upp bilder :D

Nu är jag pigg på kaffe som jag drack för en typ timma sen, någon ny sort, helt omnomnom! ska chilla nu med spotify.. har bara två låtar som funkar att spela på min maj-spellista.. lady gaga o SHM (Y) toppenbra!

lägger upp en bild på Markus Krunegård bara för det! totalt random :)

it's so amazing (not)

kul att jag är översynt och att min optiker tycker att jag borde ha glasögon hela tiden, bara för att mitt öga anstränger sig för mycket. Dvs, jag ska ha vanliga glasögon när jag inte sitter vid datorn/läser, för då ska jag ha mina läsglasögon.
Känns kul också att det antagligen är självförvållat.. funderar på att strunta i vanliga glasögon och köra på läsglasögonen bara istället..

Naturprov imorgon + nationella tyska muntliga..   jag är INTE pepp. Men det går nog bra ändå.. :)
har ju bra musik att lyssna på sååå. :)

I'm still in love with Judas baby

Nu lägger jag läxorna åt sidan, orkar inte mer. Tänker lyssna på musik, planera morsdagspresenten (tihi), chilla, kanske läsa en bok och sen få vara glad över att ha sovmorgon imorrn! :D

Inte så kul dock att jag ska på synundersökning.. men vi får hoppas på att jag INTE behöver få glasögon. Vill inte! =(
Och sen måste jag säkert panikplugga till naturkunskapen imorgon.. för jag fattar inte så mycket.. kanske blir att jag läser lite natur ikväll ändå då.. det är inte okej. Jag är ju fortfarande halvt slut efter nationella ma A idag.. det kändes inte så bra, och jag fattade inte så mycket, men vi får väl se hur det går..

Lady Gaga – Yoü And I
Avril Lavigne – Smile