midsommarMidsommar blev bättre än jag förväntat mig. Var hemma, men det var trevligt och såklart var det god mat! Nästan så att det är bättre än julmaten faktiskt. Men kan inte riktigt bestämma mig.. ^^

I alla fall så har jag övningskört för första gången idag! Roligt, och det gick förvånadsvärt bra! Nu känner jag mig peppad på att börja köra bil! Kurs på torsdag! ;g

klockrent!"Kretsande kring denna, på ett avstånd av ungefär 150 miljoner kilometer, befinner sig en synnerligen obetydlig liten blågrön planet, vilkens ap-baserade livsformer är så osannolikt primitiva att dom anser digitalur vara nånting att komma med"

liftarens guide till galaxen - Douglas Adam

.

Borde väl antagligen ligga i sängen och sussa sött nu. Ska upp relativt tidigt imorrn, ut i lillstugan och måla och fixa iordning! Har varit en rätt lång dag, fast ändå slapp.

Tänkte att jag skulle titta ut vad jag önskar mig till födelsedagen och bestämde mig för att titta på Akademibokhandeln. Blev bara så himla trött på att en sjättedel av ungdomsböckerna var om vampyrer. Jag gillar verkligen Twilight serien, men när det ploppar upp tusen andra böcker blir man lite smått trött. Antar att många böcker är bra. Men i alla fall så hittade jag inget intressant, så jag får väl fortsätta leta helt enkelt!