En fotodag.

Skolfotot är gjort och det verkade nog gå bra. Min dag har i princip bara bestått av fotograferande. Först i mitt tillval fotografisk bild, sen skolfoto, samhällskunskap (inget fotande där, heh), sen hemma också! Så ja, en rolig dag för min skull i alla fall! 
Bild här hemmifrån. Den här bilden "räddade" jag för från början råkade den bli väldigt mörk, men drog upp ljusstyrkan, så den blev ju bra ändå. 
Det får bli allt för mig den här gången. Hoppas ni har haft en bra sommar förresten, den börjar ju lida mot sitt slut nu. Jag är riktigt nöjd med mitt och kommer minnas tillbaka på de där magiska och fina minnena när jag behöver det för att peppa mig själv. 
Tschüss!

Längtan som uppstår till imorgon..

Imorgon är årets mest efterlängtade dag.. skolfotografering! I alla fall har jag tänkt ut vilka kläder jag ska ha på mig, men lär imorgon bitti stå där och byta ut ena plagget efter det andra och i slutändan ändå ha liknande klädsel med känslan av att det här är sååå fel, men jag hinner inte byta mer. 
 
Jaja, det är ju bara sista skolfotograferingen.. så de spelar ju ingen roll. Egentligen gör det ju inte det, men rationellt tänkande när man skulle behöva det? naae brukar inte fungera så enkelt. 
och så en random bild på det! 

När det bästa man kan komma med är en gammal dikt och en bild

Vill fylla lungorna med luft 
flyga över bergen 
Känna kylan slå emot mig 
mot att i andra stunden 
känna värmen smeka min hud 

Vill vara fri 
bara sväva över allt 
se saker från nya perspektiv 
slita mig ifrån marken 
och trotsa tyngdlagen 

Andas är den enda önskan 
att än en gång 
få vara som liten 
och låta luften strömma 
som den vill, flyktigt och djupt inuti 

Osynliga kedjor håller mig fast, 
några meter hit, några meter dit 

Fjättrad i marken
 
 bild o text av mig.